Bli med Deloitte på en kulinarisk helaften!
Vi starter kvelden med et interaktivt mini-case, hvor dere får bli kjent med noen av avdelingene og prosjekttypene våre gjennom et dypdykk inn tekniske og forretningsmessige prosesser hos en fiktiv vinprodusent.
Etter å ha lært litt om tekniske og forretningsmessige utfordringer tar To Rom & Kjøkken over stafettpinnen for å snakke om selve produktene, og viser oss noen av smaksforskjellene mellom utvalgte viner.
Vi avslutter kvelden med å spise en nydelig treretters middag med drikke.
Oppmøte på To Rom og Kjøkken kl 17:00 før vi setter i gang kl 17:15.
__
Informasjon fra Bedkom:
Vi minner om at ventelisten åpner 17:10.
I etterkant av arrangementet må dere svare på en obligatorisk spørreundersøkelse her på abakus.no som er anonym ovenfor bedriften. Påfølgende dag klokken 13.00 vil det på abakus.no bli gjort tilgjengelig en spørreundersøkelse som du må svare på for å kunne melde deg på nye arrangementer.
Om bedriften
I Deloitte får du muligheten til å jobbe med et bredt spekter av fagområder – fra strategisk rådgivning og finansiell analyse til bærekraftige forretningsmodeller og teknologidrevet innovasjon. Enten du brenner for kunstig intelligens og digitalisering, ønsker å jobbe med endringsledelse, forretningsutvikling og M&A, eller vil bidra til å forebygge økonomisk kriminalitet, får du spennende og varierte arbeidsoppgaver i tett samarbeid med noen av bransjens fremste eksperter.
Vi er et ledende kompetansehus der høyt kvalifiserte fagfolk samarbeider på tvers av disipliner for å skape de beste løsningene for våre kunder. Våre medarbeidere ønsker å være en del av en organisasjon som bidrar til et bærekraftig næringsliv og samfunn – og som virkelig utgjør en forskjell. Som verdens største leverandør av profesjonelle tjenester innen rådgivning, revisjon og advokattjenester har vi rundt 2 000 medarbeidere i Norge og mer enn 500 000 globalt, fordelt på over 130 land.